Mikko

Moikka! Mie oon Mikko, jääkarhulan perustaja ja parturi-kampaaja. Hiukset ovat pienestä pitäen olleet intohimoni ja miusta on huippua saada työskennellä rakastamallani alalla omannäköisessä liikkeessäni mahtavien asiakkaiden kanssa.

 

Olen työskennellyt hiusten parissa reilut 10 vuotta ja erikoisosaamisekseni ovat muodostuneet monipuoliset raidoitukset ja värjäykset, tarkka tekninen leikkaaminen ja veistokselliset kampaukset. Karjalaisena tykkään myös haastella ja juttelen mielelläni viimeisimmistä ravintola-, reissu- ja kulttuurikokemuksistani.

 

Arvostan työssäni pitkiä asiakassuhteita ja jatkuvuutta, ja mielelläni kehittelen pitkäntähtäimen suunnitelmia hiustesi suhteen, esimerkiksi jos haluat siirtyä täysvärjäyksestä raidoitukseen tai kasvattaa oman värin esiin.

 

Kunnianhimoisena käsityöläisenä pyrin tekemään sinulle parhaat mahdolliset hiukset yhdistellen ajan trendejä, klassisia malleja ja monipuolisia tekniikoita tyyliisi, persoonaasi ja hiuksiisi sopivaksi kokonaisuudeksi.

 

Lämpimästi tervetuloa kampaamooni!

Niina

Niina tässä moikka! Kouluttauduin muutaman sivupolun ja parin vuosikymmenen jälkeen lapsuuden haaveammattiini eli parturi-kampaajaksi ja nyt olen asettautunut aloilleni jääkarhukampaamoon. Suhtaudun ammattiini intohimoisesti, mutta luonteeltani olen rauhallinen ja mietin asioita tarkkaan, sovin siis Osos Polaresiin Mikon seuraksi erittäin hyvin.

Erityisenä kiinnostuksen kohteena lyhyiden ja monipuolisten mallien leikkaaminen, mutta tuoliini ovat tietenkin tervetulleita kaikenlaiset hiukset, niin leikkaukseen kuin värjäykseen. Leikkaan mielelläni myös lasten hiuksia!

Niinan palveluista opiskelija-ale -15%

Parhaita paloja

Mikko kävi Vidal Sassoon ABC cut leikkauskurssin Lontoossa keväällä 2019

Koulutuksia ja tapahtumia luvassa!