top of page

Mikko

Moikka! Mie oon Mikko, jääkarhulan perustaja ja parturi-kampaaja. Hiukset ovat pienestä pitäen olleet intohimoni ja miusta on huippua saada työskennellä rakastamallani alalla omannäköisessä liikkeessäni mahtavien asiakkaiden kanssa.

 

Olen työskennellyt hiusten parissa reilut 10 vuotta ja erikoisosaamisekseni ovat muodostuneet monipuoliset raidoitukset ja värjäykset, tarkka tekninen leikkaaminen ja veistokselliset kampaukset. Karjalaisena tykkään myös haastella ja juttelen mielelläni viimeisimmistä ravintola-, reissu- ja kulttuurikokemuksistani.

 

Arvostan työssäni pitkiä asiakassuhteita ja jatkuvuutta, ja mielelläni kehittelen pitkäntähtäimen suunnitelmia hiustesi suhteen, esimerkiksi jos haluat siirtyä täysvärjäyksestä raidoitukseen tai kasvattaa oman värin esiin.

 

Kunnianhimoisena käsityöläisenä pyrin tekemään sinulle parhaat mahdolliset hiukset yhdistellen ajan trendejä, klassisia malleja ja monipuolisia tekniikoita tyyliisi, persoonaasi ja hiuksiisi sopivaksi kokonaisuudeksi.

 

Lämpimästi tervetuloa kampaamooni!

Mikko.jpg

Niina

Olen Niina, parturi sekä kampaaja ja olen asettautunut aloilleni jääkarhukampaamoon. Suhtaudun ammattiini intohimoisesti, mutta luonteeltani olen rauhallinen ja mietin asioita tarkkaan, sovin siis Osos Polaresiin Mikon seuraksi erittäin hyvin.

Parturi-kampaajana erityisen kiinnostuksen kohteena on lyhyiden ja monipuolisten mallien leikkaaminen. Tuoliini ovat tervetulleita kaikenlaiset hiukset, ikään ja sukupuoleen katsomatta, niin leikkaukseen kuin värjäykseen. 

Tuolissani saa istua hiljaa rauhassa lehtiä lukien, vaikka minut saa myös helposti keskustelemaan maailman asioista. Kaupunkikulttuuri, hyvä ruoka ja juoma, sekä ihmisten ja tyylien monimuotoisuus ovat sydäntäni lähellä.

Osos Polares on ihana! Jos tykkäät kiireettömästä ja henkilökohtaisesta palvelusta, rauhallisessa, mutta yksilöllisessä ympäristössä niin tuu meille! Meille on todella tärkeää, että Osos Polares on turvallinen tila ja lhbtq-sensitiivinen, tule meille sellaisena kuin olet ja pyydä hiukset millaisia et ehkä ennen ole uskaltanut toivoa.

Niina.jpg

Parhaita paloja

481B2A9E-6F9F-4814-8D93-AEF64FB391AC.JPG

Mikko kävi Vidal Sassoon ABC cut leikkauskurssin Lontoossa keväällä 2019

Coming_soon.jpg

Koulutuksia ja tapahtumia luvassa!

bottom of page