top of page

Mikko

Moikka! Mie oon Mikko, jääkarhulan perustaja ja parturi-kampaaja, ylpeästi queer karjalan karhu. Hiukset ovat pienestä pitäen olleet intohimoni ja miusta on huippua saada työskennellä rakastamallani alalla omannäköisessä liikkeessäni mahtavien asiakkaiden kanssa.

 

Olen työskennellyt hiusten parissa reilut 10 vuotta ja erikoisosaamisekseni ovat muodostuneet monipuoliset raidoitukset ja värjäykset, tarkka tekninen muotoon leikkaaminen ja veistokselliset kampaukset. Karjalaisena tykkään myös haastella ja juttelen mielelläni viimeisimmistä ravintola-, reissu- ja kulttuurikokemuksistani.

 

Arvostan työssäni pitkiä asiakassuhteita ja jatkuvuutta, ja mielelläni kehittelen pitkäntähtäimen suunnitelmia hiustesi suhteen, esimerkiksi jos haluat siirtyä täysvärjäyksestä raidoitukseen tai kasvattaa oman värin esiin.

 

Kunnianhimoisena käsityöläisenä pyrin tekemään sinulle parhaat mahdolliset hiukset yhdistellen ajan trendejä, klassisia malleja ja monipuolisia tekniikoita tyyliisi, persoonaasi ja hiuksiisi sopivaksi kokonaisuudeksi.

 

Lämpimästi tervetuloa kampaamooni!

Osos Polares 2023 Web Size (11 of 40).jpg

Joni

Heipätihei!

 

Mie oon Joni,  Pohjois-Karjalan uumenista kotoisin oleva ja Helsinkiin päälle kymmenisen vuotta sitten asettunut parturi-kampaaja.

 

Olen valmistunut ammattiin 2012 ja tehnyt töitä alalla ensimmäisen harkkapaikan kesätuuraajana olemisesta alkaen. Kampaamohommien lisäksi olen työskennellyt niin ravintolassa kuin kaupan alallakin, joten asiakaspalvelu tulee selkärangasta ammattitaidolla

 

Pidän monenlaisista asiakastöistä lyhyiden hiusten leikkausten ja ihanien puna/kuparien värjäysten ollessa suosikkejani!

Ennen kaikkea monipuolisuus tässä hommassa aina viehättää ja jokainen on tervetullut penkkiini justiinsa sellaisena kuin on!

 

Hiusten lisäksi oon ihan kissahöperö tyyppi, tykkään neuloa ja katselen mielelläni esimerkiksi animea taikka kauhuleffoja.

 

Ihanaa syksyä ja tervetuloa jääkarhulaan uudet ja vanhat asiakkaat!

Osos Polares 2023 Web Size (20 of 40).jpg
bottom of page